De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Mis deze deal niet!
Prijsverlaging! 15% KORTING OP DIT PRODUCT
Gebruik code: SALE19
Let op: Doordat onze vervoerders het wat drukker hebben in deze huidige periode van het jaar kan je pakket wat vertraging oplopen. Alvast excuses!

Whiskey glas - Tumbler Atelier - 59cl

Goedkoop whiskey glas met eigen opdruk bij Directprinting.nl. Leer meer over onze producten en bestel makkelijk print online
Goedkoop whiskey glas met eigen opdruk bij Directprinting.nl. Leer meer over onze producten en bestel makkelijk print online
Goedkoop glas met mogelijke eigen opdruk bij Directprinting.nl. Leer meer over onze producten en bestel makkelijk print online
 • Goedkoop whiskey glas met eigen opdruk bij Directprinting.nl. Leer meer over onze producten en bestel makkelijk print online
 • Goedkoop whiskey glas met eigen opdruk bij Directprinting.nl. Leer meer over onze producten en bestel makkelijk print online
 • Goedkoop glas met mogelijke eigen opdruk bij Directprinting.nl. Leer meer over onze producten en bestel makkelijk print online
Aanleverspecificaties

Houd bij het opmaken van het bestand rekening met de volgende aanleverspecificaties. Klik op een instructie voor meer informatie.

 1. Lever een vector-bestand aan.
 2. Zet je lettertypes om in lettercontouren of sluit deze in.
 3. Gebruik de PMS kleurcode(s).
 4. Witte bedrukking op Whiskey glas - 59cl
 5. Veiligheidsmarge is niet nodig.
Bekijk alle aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties voor Whiskey glas - 59cl

Lever een vector-bestand aan.
Voor dit product hebben wij een vector-bestand nodig om de printkwaliteit te waarborgen. Wil je checken of jouw bestand in vector aangeleverd is of wil je weten hoe je dit moet aanleveren? Lees onze informatiesheet Pixels vs. Vector.
Zet je lettertypes om in lettercontouren of sluit deze in.
Zorg ervoor dat lettertypes omgezet zijn in lettercontouren of ingesloten zijn bij het exporteren naar een PDF-bestand. Wil je meer weten over het insluiten van lettertypes? Bekijk onze blog over lettercontouren.
Gebruik de PMS kleurcode(s).
Gebruik Uncoated PMS kleurcodes voor producten die gedrukt worden op ongestreken papiersoorten (offset paper, Biotop and Conqueror Vergé), en hanteer Coated PMS kleurcodes voor producten die gedrukt worden op gestreken papiersoorten (gloss en silk), en ook voor alle producten die in PMS kleuren gedrukt worden (relatiegeschenken, textiel etc.).
Witte bedrukking op Whiskey glas - 59cl
Heeft een witte bedrukking jouw voorkeur? Lever dan jouw bestand aan in 1 pms kleur zonder transparantie.
Veiligheidsmarge is niet nodig.
Er is geen veiligheidsmarge voor dit product.
Afloop is niet nodig.
Je hoeft geen rekening te houden met afloop in je ontwerp.
Product templates

Voor het opmaken van het bestand kun je gebruik maken van onze handige werktekeningen. Hieronder vind je de meest gebruikte werktekeningen voor dit product.

Toon alle werktekeningen
Formaat Voorbeeld Templates
Whiskey glas Atelier pdf Adobe Indesign
Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen voor dit product.

 1. Wat is de beste manier om het bedrukte glaswerk,Whiskey glas - 59cl, schoon te maken?
 2. Welke productietechnieken worden gebruikt voor dit product?
 3. Hoe worden de Whiskey glas - 59cl verpakt?
Bekijk alle veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen voor Whiskey glas - 59cl

Wat is de beste manier om het bedrukte glaswerk,Whiskey glas - 59cl, schoon te maken?
 • Het glaswerk en de bedrukking is vaatwasserbestendig en krasbestand. Bij bierglazen adviseren we om de glazen manueel te wissen met een sopje ipv chemische reiniging aangezien dit het schuim doet inzaken bij het inschenken of tappen.
  Welke productietechnieken worden gebruikt voor dit product?
  • Bij de bedrukking van glaswerk maken we gebruik van 2 productie technieken: directe druk (ook wel zeefdruk genoemdn) en transfer druk. Directe druk (of zeefdruk) Dit is de meest gebruikte productie techniek bij glaswerk. Het glas wordt rechtstreeks bedrukte met een keramische inkt (gemalen glas voorzien van kleurstof). In het drukproces maakt men men gebruik van een zeef om de kleuren te verspreiden. Eens het glas bedrukt is gaat het door een oven met hoge temperatuur, 560-650 graden celcius, en wordt de bedrukking ingebrand. Transfer druk Bij transfer druk gaat het proces anders. De keramische inkt (gemalen glas voorzien van kleurstof) wordt op speciale witte papieren vellen gedrukt. Daarbij moet rekening gehouden worden met een droogtijd tot wel 4 uur per kleur. Na het droogproces wordt de print van de transfer vellen losgeknipt en in een waterbadje gelegd. Hierdoor komt de keramische inkt vrij van het papier. De keramische inkt wordt daarna manueel op de juiste positie geplakt. Uiteindelijk gaat het glas in de oven om de bedrukking in te branden.
   Hoe worden de Whiskey glas - 59cl verpakt?
   • Al het glaswerk zal in dozen worden gestopt (afhankelijk van het glas zal dat in dozen van 6 / 12 / 36 of 48 stuks zijn). De dozen worden op een pallet geplaatst en op die manier verzonden.
    Welke vervoerders gebruiken jullie voor de bezorging?
    • Voor de bezorging maken we gebruik van meerdere vervoerders. In de meeste gevallen bezorgen we met PostNL vanwege de hoogste betrouwbaarheid qua levering.
    • DHL
     De Whiskey glas - 59cl die ik zoek kan ik niet vinden. Zijn deze niet te bestellen? Kan ik een offerte aanvragen?
     • Als jouw materiaalsoort, oplage of afwerking er niet tussen staat, vraag dan gerust een offerte aan (in de meeste gevallen heb je binnen 1 werkdag een offerte).
     • Is je aanvraag erg complex dan kan dit langer duren.
     Beoordelingen ()

     Whiskey glas - Tumbler Atelier - 59cl

     Een tumbler is een specifiek soort glas, de cilinder vormig met fijne afwerking en vaak een zware bodem. Deze tumbler komt van de bekende glasproducent Luigi Bormioli. De serie Atelier is gekend voor z'n tijdloos design.

     Gebruik deze tumbler als Whiskey glas, Cognac glas om kleur en smaak optimaal tot hun recht te laten komen. Het kan ook dienen als een luxe waterglas.

     Maak deze glazen uniek door ze te bedrukken met jouw logo of design tot wel 4 kleuren. Bestel ze vanaf 36 stuks.

     • Gemaakt van duurzaam materiaal
     • Kies 1-4 PMS kleuren
     • Krasbestendig en vaatwasserbestendig

     Tijdelijk niet beschikbaar

     Sorry! Dit product is tijdelijk niet meer verkrijgbaar.
     Kom snel nog eens terug of contacteer onze klantenservice.

     Dit is slechts een voorbeeld. Onze professionals zullen je bestanden altijd controleren en indien nodig contact met je opnemen.