De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Back

Enveloppen Recycled

Mis deze deal niet!
Prijsverlaging! 15% KORTING OP DIT PRODUCT
Gebruik code: SALE19
Aanlever & product informatie

Toon als bedrijf je milieuvriendelijke bijdrage en val op met de gereclyclede enveloppen van Directprinting.nl! De enveloppen zijn gemaakt van gerecycled Cyclus Offset papier en komen met een zelfklevende striplock voor een perfecte sluiting.

  • Full color bedrukt
  • Hoge kwaliteit
  • Eco-friendly
  • Beschikbaar met zelfklevende sluiting
  • Verkrijgbaar met venster links of rechts

Om het perfecte ontwerp te maken, hebben we enkele duidelijke sjablonen/voorbeelden gemaakt. Hieronder vind je de meest populaire sjablonen. Klik op onderstaande link om alle sjablonen te bekijken.

EA5/6 (Offset) pdf Adobe indesign
C5 (Offset) pdf Adobe indesign
Bekijk alle templates voor enveloppen recyled

Hieronder vind je de belangrijkste specificaties:

2 Kies je bedrukking

3 Kies de sluiting van je envelop

4 Wil je een venster in je envelop

Let op: C6 enveloppen hebben standaard geen adresvenster. Elk formaat heeft een andere plaatsing voor het adresvenster, gebruik daarom de werktekeningen voor het maken van jouw ontwerp.

5 Hoeveel stuks wil je hebben?

Om je de best mogelijke prijs te garanderen wordt ons drukwerk in standaard aantallen aangeboden. Wil je een andere (hogere) oplage bestellen? Neem contact met ons op: bel ons op 0162 - 476 599 of stuur ons een mail.

LET OP: ontwerpen met afloop (ontwerp dat doorloopt tot aan de rand van de envelop) zijn ALLEEN in Offset oplages te bestellen!

500 1.000
Aanbevolen
Weet je het niet zeker? Dit is de meest bestelde hoeveelheid door zakelijke klanten.
2.000 3.000 4.000 5.000
6.000 7.000 8.000 9.000 10.000 15000 20000 25000

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Wil je een oplage die niet staat aangegeven? Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt en we selecteren de beste optie voor je!

6 Kies je leverdatum

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Wil je een oplage die niet staat aangegeven? Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt en we selecteren de beste optie voor je!

Zaterdag leveringen vinden alleen plaats op consumenten adressen. Indien je op een bedrijfsadres zit, kan je pakket later komen.

Totaal:

€ -

Weet je zeker dat je geen snellere levering wilt?